Bruidsfotograaf voor
voor spontane bruidsreportages

Kies voor een bruidsfotograaf die bij jullie past en die jullie wensen voor de bruiloft haarfijn aanvoelt. Je wilt een bijzondere bruidsreportage waar je nu en ook later nog met plezier naar terug kijkt.
Onze enthousiaste bruidsfotograaf is creatief, heeft oog voor details en heeft meer dan 15 jaar ervering.  Als je kiest voor ons dan maken wij van jullie mooiste dag de allermooiste bruidsreportages.
Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Een bruidsfotograaf die bij je past

Hoe kijk je later terug op de trouwdag en wat maakt voor jouw een bruidsreportage bijzonder en uniek? Laat het moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier door een professional. Bruidsfotograaf Vincent maakt al ruim 15 jaar bruidsreportages. Hij is een beeldprofessional met oog voor detail. Vincent weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en dit vast te leggen op een losse en journalistieke manier. Wij nemen verder alles uit handen zodat je volop kunt genieten van de trouwdag. Later als je het album doorbladerd dan zul je de trouwdag opnieuw beleven en opnieuw en opnieuw...

Iedere trouwdag is anders

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën over de trouwdag. Daarom is iedere bruidsreportage maatwerk. Als jullie interesse hebben in onze trouwfotograaf dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We laten voorbeelden zien en nemen al jullie wensen door. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' dan regelen we alles tot in de puntjes. Jullie ontvangen een bevestiging en een overzicht van de gemaakte afspraken en wensen. Wij hebben heel veel bruiloften gefotografeerd. Dus mocht je nog vragen of tips nodig hebben, natuurlijk helpen wij je graag.

Bruidsfotograaf kiezen

Een bruidsfotograaf kiezen is een belangrijke beslissing die de kwaliteit van de herinneringen aan je huwelijksdag zal bepalen. Hier zijn enkele tips om je te helpen een geschikte bruidsfotograaf te kiezen:

  • Zoek naar ervaring: Kies een bruidsfotograaf die ervaring heeft met het vastleggen van huwelijksdagen. Zoek naar online recensies en bekijk het portfolio van de fotograaf om te zien of de stijl van zijn/haar werk bij jou past.

  • Maak kennis met de fotograaf: Het is belangrijk om de fotograaf te ontmoeten. Zo kan je elkaar beter leren kennen, de stijl bespreken en eventuele vragen stellen.

  • Bespreek de stijl en verwachtingen: Praat met de bruidsfotograaf over de stijl van de foto's die je wilt en bespreek welke momenten van de dag je graag wilt laten vastleggen. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.
  • Bekijk het werk van de bruidsfotograaf: Bekijk het portfolio van de fotograaf om te zien of zijn/haar stijl past bij jouw wensen. Let op de belichting, compositie en andere technische aspecten van de foto's.

  • Check de prijs: Vraag naar de prijzen en pakketten van de fotograaf en vergelijk deze met andere trouwfotografen. Houd er rekening mee dat sommige fotografen extra kosten in rekening kunnen brengen voor afdrukken, albums en dergelijke.

  • Bevestiging: Zorg ervoor dat je een schriftelijke bevestiging hebt van de bruidsfotograaf waarin alle details, zoals datum, locatie, prijs, pakketten, etc. worden vermeld. Dit zal duidelijkheid verschaffen en eventuele onduidelijkheden vermijden.

Door deze tips te volgen, kan je een bruidsfotograaf vinden die past bij jouw stijl en visie voor de foto's van je huwelijksdag.