Over Vincent en Joris


Vincent en Joris zijn in staat om een verhaal te creëren die bij de kijker een blijvende indruk achterlaat.
Hun werk is een eerbetoon aan de kracht van stilstaand en bewegend beeld en aan de kunst van het verhalen vertellen.


Image

Vincent Rijkers | Trouwfotograaf & FilmmakerCreatieve verhalenverteller met foto's en film. Vincent wil het maximale uit een trouwdag halen en neemt geen genoegen met 'gewoon een mooie foto'. De fotografie moet 'echt' en 'puur' zijn en dat is volgens hem ook echt de taak van de fotograaf om dit voor elkaar te krijgen. Bij een goede trouwfoto straalt het trouwgeluk en plezier er vanaf.

Het begon allemaal in 2004, na het afronden van de fotografie opleiding heeft Vincent honderden bruidsreportages gemaakt. In 2010 lonkte een nieuw avontuur, als (mede) oprichter van Shoots & More heeft hij jaren gebouwd aan een succesvol fotografie concept met 8 fotostudio's verspreid over Nederland.

Vincent stort zich sinds 2019 weer volledig op het creatieve deel van het vak. Het maken van hoogwaardige trouwreportages als fotograaf. Met zijn andere bedrijf ViDS Filmmakers richt hij zich op het maken van cinematic bedrijfsfilms.


Filmmaker Joris de Zwart beeldbureau Trouwgeluk

Joris de Zwart | Filmmaker Joris is in staat om de sfeer en emoties van een moment vast te leggen en deze om te zetten in een tijdloos kunstwerk dat generaties lang meegaat.

Door gebruik te maken van zijn unieke technische vaardigheden en artistieke visie kan een Joris een verhaal vertellen op een manier die alleen mogelijk is met bewegend beeld. Hij is in staat om emoties te vangen die onzichtbaar zijn voor het oog en om ze om te zetten in een visuele taal die bij iedereen binnenkomt.


Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail.