Over ons


Trouwgeluk is fotograaf Vincent Rijkers en werkt samen met filmmaker Joris de Zwart
Wij leveren maatwerk voor jullie bruiloft


Image

Vincent Rijkers | Trouwfotograaf & FilmmakerCreatieve, innovatieve duizendpoot. Iedere trouwreportage is een uitdaging. Vincent wil het maximale uit een trouwdag halen en neemt geen genoegen met 'gewoon een mooie foto'. De fotografie moet 'echt' en 'puur' zijn en dat is volgens hem ook echt de taak van de fotograaf om dit voor elkaar te krijgen. Bij een goede trouwfoto straalt het trouwgeluk en plezier er vanaf. 

Het begon allemaal in 2004, na het afronden van de fotografie opleiding heeft Vincent honderden bruidsreportages gemaakt. In 2010 lonkte een nieuw avontuur, als mede oprichter van Shoots & More heeft hij jaren gebouwd aan een succesvol fotografie concept dat marktleider is in Nederland. 
Vincent heeft inmiddels zijn deel van Shoots en More verkocht en stort zich sinds een tijdje weer helemaal op het maken van trouwreportages en film.


Image

Joris de Zwart | Filmmaker


Een bevlogen filmmaker. Als Joris met zijn camera aan de slag gaat komen de mooiste trouwfilms tot stand. Next-level videoreportages met de mogelijkheid voor een same-day edit. 


Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail.