Trouwfotograaf portfolio

Trouwfoto's zijn een belangrijk onderdeel van de herinneringen aan een huwelijksdag. Ze leggen de momenten en emoties van de dag vast en geven het bruidspaar en hun families iets tastbaars om op terug te kijken.

Spontane momenten, stijlvol vastgelegd. Bekijk de mooiste trouwfoto's gemaakt door trouwfotograaf Vincent Rijkers.

Trouwgeluk fotografie en film 9.9 uit 81 ervaringen


Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Trouwfotograaf kiezen

Een trouwfotograaf kiezen is een belangrijke beslissing die de kwaliteit van de herinneringen aan je huwelijksdag zal bepalen. Hier zijn enkele tips om je te helpen een geschikte trouwfotograaf te kiezen:

  • Zoek naar ervaring: Kies een fotograaf die ervaring heeft met het vastleggen van huwelijksdagen. Zoek naar online recensies en bekijk het portfolio van de fotograaf om te zien of de stijl van zijn/haar werk bij jou past.

  • Maak kennis met de fotograaf: Het is belangrijk om de fotograaf te ontmoeten. Zo kan je elkaar beter leren kennen, de stijl bespreken en eventuele vragen stellen.

  • Bespreek de stijl en verwachtingen: Praat met de trouwfotograaf over de stijl van de foto's die je wilt en bespreek welke momenten van de dag je graag wilt laten vastleggen. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.
  • Bekijk het werk van de fotograaf: Bekijk het portfolio van de fotograaf om te zien of zijn/haar stijl past bij jouw wensen. Let op de belichting, compositie en andere technische aspecten van de foto's.

  • Check de prijs: Vraag naar de prijzen en pakketten van de fotograaf en vergelijk deze met andere trouwfotografen. Houd er rekening mee dat sommige fotografen extra kosten in rekening kunnen brengen voor afdrukken, albums en dergelijke.

  • Bevestiging: Zorg ervoor dat je een schriftelijke bevestiging hebt van de fotograaf waarin alle details, zoals datum, locatie, prijs, pakketten, etc. worden vermeld. Dit zal duidelijkheid verschaffen en eventuele onduidelijkheden vermijden.

Door deze tips te volgen, kan je een trouwfotograaf vinden die past bij jouw stijl en visie voor de foto's van je huwelijksdag.