Bruidsfotograaf in Den Bosch
voor spontane bruidsreportages

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Den Bosch die bij jullie past en die jullie wensen haarfijn aanvoelt. Je wilt een bijzondere bruidsreportage waar je nu en ook later nog met plezier naar terug kijkt.
Onze enthousiaste bruidsfotograaf uit is creatief, heeft oog voor details en heeft meer dan 15 jaar ervering.  Als je kiest voor ons dan maken wij van jullie mooiste dag de allermooiste bruidsreportages.

Trouwgeluk fotografie en film 9.9 uit 85 ervaringen

Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Bruidsfotograaf in Den Bosch

Hoe kijk je later terug op de trouwdag en wat maakt voor jouw een bruidsreportage bijzonder en uniek? Laat het moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier door een professional. Bruidsfotograaf Vincent uit Den Bosch maakt al ruim 15 jaar bruidsreportages. Hij is een beeldprofessional met oog voor detail. Vincent weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en dit vast te leggen op een losse en journalistieke manier. Wij nemen verder alles uit handen zodat je volop kunt genieten van de trouwdag. Later als je het album doorbladerd dan zul je de trouwdag opnieuw beleven en opnieuw en opnieuw...

Iedere trouwdag is anders

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën over de trouwdag. Daarom is iedere bruidsreportage maatwerk. Als jullie interesse hebben in onze trouwfotograaf dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We laten voorbeelden zien en nemen al jullie wensen door. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' dan regelen we alles tot in de puntjes. Jullie ontvangen een bevestiging en een overzicht van de gemaakte afspraken en wensen. Wij hebben heel veel bruiloften gefotografeerd in Den Bosch. Dus mocht je nog vragen of tips nodig hebben, natuurlijk helpen wij je graag.

Trouwlocaties bruiloft in Den Bosch

Een bruiloft in Den Bosch kan op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. Enkele populaire trouwlocaties in Den Bosch zijn:

  1. Stadhuis van Den Bosch: Het stadhuis is een historisch gebouw in het centrum van de stad en biedt een prachtige ambiance voor een huwelijksceremonie.

  2. Golden Tulip Hotel Central: Een prachtige locatie in het centrum van de stad voor trouwfeesten en ceremonie.

  3. Kloosterhotel De Soete Moeder: Een officiële ceremonie in de originele kapel, een lunch in de Eetkamer en proosten of borrelen in de prachtige kloostertuin, het behoort allemaal tot de mogelijkheden
  4. Museumkwartier: Het Museumkwartier is een historische wijk in het centrum van Den Bosch en biedt verschillende mooie locaties voor een bruiloft, zoals het Stedelijk Museum en het Noordbrabants Museum.

Daarnaast zijn er nog tal van andere locaties waar je kunt trouwen in Den Bosch, afhankelijk van jouw voorkeuren en budget. Bekijk alle trouwlocaties in Den Bosch.

Informatie bruiloft in Den Bosch

Voor een bruiloft in Den Bosch, zijn er verschillende trouwlocaties waar je uit kunt kiezen. Om te trouwen in Den Bosch moet je bij de gemeente Den Bosch een melding of aangifte van het voorgenomen huwelijk doen. Dit kan online of persoonlijk bij het gemeentehuis.

Je moet minimaal twee weken en maximaal een jaar voor de huwelijksdatum de melding doen. Tijdens de melding worden alle gegevens over het huwelijk vastgelegd en besproken, zoals de datum, tijd, locatie en getuigen. Ook moet je aangeven of je voor de wet of in de kerk wilt trouwen.

Na de melding wordt er een trouwdatum vastgelegd en ontvang je een bevestiging. Op de trouwdag moet je de benodigde documenten meenemen, zoals een geldig identiteitsbewijs en eventuele bewijsstukken van eerdere huwelijken en scheidingen.