Bruidsfotograaf in Eindhoven
voor spontane bruidsreportages

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Eindhoven die bij jullie past en die jullie wensen haarfijn aanvoelt. Je wilt een bijzondere bruidsreportage waar je nu en ook later nog met plezier naar terug kijkt.
Onze enthousiaste bruidsfotograaf uit is creatief, heeft oog voor details en heeft meer dan 15 jaar ervering.  Als je kiest voor ons dan maken wij van jullie mooiste dag de allermooiste bruidsreportages.

Trouwgeluk fotografie en film 9.9 uit 85 ervaringen

Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Bruidsfotograaf in Eindhoven

Hoe kijk je later terug op de trouwdag en wat maakt voor jouw een bruidsreportage bijzonder en uniek? Laat het moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier door een professional. Bruidsfotograaf Vincent uit Den Bosch maakt al ruim 15 jaar bruidsreportages. Hij is een beeldprofessional met oog voor detail. Vincent weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en dit vast te leggen op een losse en journalistieke manier. Wij nemen verder alles uit handen zodat je volop kunt genieten van de trouwdag. Later als je het album doorbladerd dan zul je de trouwdag opnieuw beleven en opnieuw en opnieuw...

Iedere trouwdag is anders

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën over de trouwdag. Daarom is iedere bruidsreportage maatwerk. Als jullie interesse hebben in onze trouwfotograaf dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We laten voorbeelden zien en nemen al jullie wensen door. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' dan regelen we alles tot in de puntjes. Jullie ontvangen een bevestiging en een overzicht van de gemaakte afspraken en wensen. Wij hebben heel veel bruiloften gefotografeerd in Eindhoven. Dus mocht je nog vragen of tips nodig hebben, natuurlijk helpen wij je graag.

Trouwlocaties bruiloft in Eindhoven

Eindhoven heeft veel mooie en unieke trouwlocaties om uit te kiezen. Hier zijn enkele suggesties:

  1. Kasteel Henkenshage: Dit historische kasteel ligt net buiten Eindhoven en biedt prachtige mogelijkheden voor een romantische en klassieke trouwceremonie.

  2. Klokgebouw Eindhoven: Dit iconische gebouw uit de jaren 30 biedt een industriële en moderne sfeer voor een unieke bruiloft, van de ceremonie tot het feest.

  3. Sint-Catharinakerk: Deze prachtige gotische kerk is een populaire keuze voor traditionele en religieuze bruiloften en biedt een indrukwekkende omgeving voor je ceremonie.

  4. Het Ketelhuis: Dit voormalige fabrieksgebouw in het hart van Strijp-S biedt een industriële en hippe omgeving voor een moderne en creatieve bruiloft.

Dit zijn slechts enkele van de vele trouwlocaties die Eindhoven te bieden heeft. Denk goed na over wat voor soort sfeer en omgeving je zoekt voor je bruiloft en kies de locatie die het beste bij jullie past.

Informatie bruiloft in Eindhoven

Eindhoven is een prachtige stad om in te trouwen, met tal van mogelijkheden voor locaties en activiteiten. Hier zijn enkele ideeën om je te inspireren:

  1. Trouwlocaties: Er zijn tal van trouwlocaties in Eindhoven, waaronder kastelen, landhuizen, hotels en restaurants. Enkele populaire locaties zijn bijvoorbeeld Kasteel Henkenshage, Beachclub Sunrise, en het Klokgebouw.

  2. Foto's maken: Eindhoven biedt veel mogelijkheden voor prachtige trouwfoto's. Denk bijvoorbeeld aan het Philips de Jongh Wandelpark, de Witte Dame of de Lichttoren. Ook het centrum van Eindhoven, met zijn moderne architectuur, kan een prachtige achtergrond zijn voor trouwfoto's.

  3. Trouwvervoer: Kies voor een uniek trouwvervoer door te gaan voor een oude auto, een koets, een tandem of zelfs een elektrische tuktuk. In Eindhoven zijn er genoeg bedrijven die verschillende soorten trouwvervoer aanbieden.

  4. Feestlocaties: Eindhoven heeft ook genoeg mogelijkheden voor een spetterend trouwfeest. Denk aan het Van der Valk Hotel, De Kazerne of bijvoorbeeld de Stadsbrouwerij Eindhoven.

Kortom, Eindhoven biedt tal van mogelijkheden om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Veel succes met de voorbereidingen!