Spontane Bruidsreportage
in Brabant

De allermooiste bruidsreportages en trouwfilms. Altijd maatwerk, ieder bruidspaar heeft andere wensen. De trouwfotograaf, Vincent Rijkers uit Brabant is een specialist in spontane, stijlvolle, romantische fotografie. Vincent werkt samen met filmmaker, Joris de Zwart maakt de mooiste aftermovie's. Met een 'same day edit' is het zelfs mogelijk om de video al tijdens de feestavond te vertonen.

Vele gelukkige bruidsparen uit Brabant kijken met veel plezier terug naar hun bijzondere bruidsreportage.


Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Iedere trouwdag is anders

Hoe kijken jullie terug op de trouwdag? Wat maakt voor jullie een trouwreportage uniek? Het moment vastleggen, spontaan en ongedwongen. Dat is 'trouwgeluk' in de meest pure vorm. Trouwfotograaf Vincent uit Brabant is een beeldprofessional met oog voor detail die de juiste sfeer weten vast te leggen op een journalistieke manier. Je wordt gefotografeerd en op je mooist vastgelegd zonder dat je daar bewust mee bezig bent tijdens de trouwdag. Jullie genieten volop van je mooiste dag en wij zorgen voor die tastbare herinnering. Iedere keer als je de trouwfoto's doorbladerd beleef je de bruiloft opnieuw en opnieuw en opnieuw...

Bruidsreportage voor nu en later

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën als het gaat om een trouwreportage is het altijd maatwerk. Daarom plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' fotograaf Vincent Rijkers of filmmaker Joris de Zwart dan regelen we alles tot in de puntjes en bevestigen we de gemaakte afspraken via de e-mail. Wij hebben veel ervaringen met bruiloften, heb je nog vragen of tips nodig, je kunt het ons altijd vragen.