Via perfect wedding verschillende offerte’s binnen gekregen en bij 2 fotograven op gesprek geweest, waarvan 1 trouwgeluk. Tijdens de communicatie voorafgaand het kennismakingsgesprek via mail al prettig gesproken. Tijdens het kennismakingsgesprek bij Vincent thuis zijn we heel hartelijk ontvangen. Uiteindelijk was ons gevoel zo goed dat we gelijk ja hebben gezegd.

Uiteindelijk kregen we een voorproef van hoe het album eruit kwam te zien. Dit zag er perfect uit! Het album voldeed aan al onze wensen die we hadden, perfect!

Meer trouwfoto's


Image
Trouwfotografie, trouwfotograaf Vincent Rijkers

“Trouwgeluk, de naam zegt het al, van deze foto’s wordt je echt gelukkig. Een goede fotograaf die echt luistert naar je wensen. De fotograaf zorgt voor een relaxte sfeer tijdens de shoot en dat vond ik erg prettig omdat ik normaal niet graag op de foto ga. Het eindresultaat is prachtig! Een super mooi boek waar hier nog vaak in gekeken wordt".

Michel & Nathalie uit ‘s-Hertogenbosch

Meer trouwfoto's


“We hebben een fantastische trouwdag beleefd en de foto’s zijn werkelijk schitterend geworden. De fotograaf was op de dag zelf ‘onzichtbaar’ waardoor wij volledig hebben kunnen genieten van alle mooie momenten. We kijken met veel plezier terug naar de foto’s”

Bella & Frerik uit Vught

Trouwgeluk - bijzondere reportage
Image

“Iedere keer als we het trouwalbum doorbladeren dan herbeleven we onze trouwdag. Vincent is een fotograaf met veel ervaring. We hebben al heel wat trouwreportages van hem gezien. Elke reportage is weer uniek, bijzonder, eigentijds. We zouden hem dan ook zeer zeker aanbevelen aan toekomstige bruidsparen".

Peter & Monique uit ‘s-Hertogenbosch

Meer trouwfoto's


“Wij hebben Vincent als een hele vriendelijke, professionele, creatieve fotograaf ervaren. De foto’s zijn eigenzinnig, stylvol, hier en daar humoristisch, precies zoals we onze wensen met hem hebben besproken. Wij raden Vincent dan graag bij iedereen aan."

Heleen en Bjorn uit Eindhoven

Trouwgeluk - bijzondere reportage
Trouwgeluk - bijzondere reportage

“We zijn ontzettend blij dat Vincent van Trouwgeluk de foto's van onze trouwdag gemaakt heeft. Ze zijn ontzettend mooi geworden en stralen een fijne sfeer uit, precies zoals we het vooraf samen met hem hebben besproken. Met veel plezier pakken we het trouwalbum en af en dan eens bij. Door lekker door het album te bladeren komen alle mooie herinneringen van de dag weer terug".

Danny & Susan uit ‘s-Hertogenbosch

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail.