Trouwfotograaf in Brabant
voor spontane trouwreportages

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Brabant? Een fotograaf die jullie wensen haarfijn aanvoelt. Je wilt een bijzondere trouwreportage waar je nu en ook later nog met plezier naar terug kijkt.
Onze enthousiaste trouwfotograaf is creatief, heeft oog voor details en heeft meer dan 15 jaar ervering.  Als je kiest voor ons dan maken wij van jullie mooiste dag de allermooiste trouwreportages.

Trouwgeluk fotografie en film 9.9 uit 81 ervaringen

Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Trouwfotograaf Brabant

Hoe kijk je later terug op de trouwdag en wat maakt voor jouw een trouwreportage bijzonder en uniek? Laat daarom het moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier door een professional. Trouwfotograaf Vincent uit Brabant maakt al ruim 15 jaar trouwreportages. Hij is een beeldprofessional met oog voor detail. Vincent weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en dit vast te leggen op een losse en journalistieke manier. Wij nemen vervolgens verder alles uit handen zodat je volop kunt genieten van de trouwdag. Later als je het album doorbladerd dan zul je de trouwdag opnieuw beleven en opnieuw en opnieuw...

Iedere trouwdag is anders

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën over de trouwdag. Daarom is iedere trouwreportage maatwerk. Als jullie interesse hebben in onze trouwfotograaf dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We laten op dat moment voorbeelden zien en nemen al jullie wensen door. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' dan regelen we alles tot in de puntjes. Jullie ontvangen vervolgens een bevestiging en een overzicht van de gemaakte afspraken en wensen. Wij hebben inmiddels heel veel bruiloften gefotografeerd in Brabant. Dus mocht je nog vragen of tips nodig hebben? Natuurlijk helpen wij je dan graag.

Trouwlocaties in Brabant

Trouwen in Brabant kan op veel verschillende locaties. Brabant heeft een groot aanbod aan trouwlocaties, zoals kastelen, landgoederen, boerderijen, kerken en stadhuizen. Populaire trouwlocaties in Brabant zijn onder andere Kasteel Heeswijk, Kasteel Maurick, Klooster Bethlehem, Kasteel Henkenshage, Kasteel Tongelaar en Landgoed Huize Bergen. Trouwen in Brabant biedt ook de mogelijkheid om te trouwen in de natuur, bijvoorbeeld in een bos of op een strand. Het is verstandig om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikte trouwlocatie en de beschikbaarheid te controleren.

 1. Kasteel Maurick in Vught
 2. Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode
 3. Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther
 4. Huize Bergen in Vught
 5. Klooster Bethlehem in Haren
 6. Kasteel Dussen in Dussen
 7. Meneer van Eijck Oisterwijk
 8. Landgoed Wolfslaar Breda
 9. Bij Peerke Donders Tilburg
 10. Domusdela Eindhoven
 11. Het Boscafe Oisterwijk
 12. Strandhuis IJm Vught
 13. Beachclub Sunrise Best
 14. Klooster Nieuwkerk Goirle

Informatie trouwen in Brabant

Trouwen in Brabant kan op verschillende locaties, zoals kastelen, landgoederen, boerderijen en hotels. Brabant biedt daarnaast ook diverse mooie steden en gemeentes, zoals Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg, waar je ook kunt trouwen.

Om te trouwen in Brabant moet je bij de gemeente waar je wilt trouwen een melding van voorgenomen huwelijk doen. Daarvoor heb je een geldig legitimatiebewijs nodig en soms ook andere documenten, zoals een geboorteakte of verblijfsvergunning. De gemeente kan je daarover informeren.

Vervolgens kun je een trouwlocatie kiezen en een huwelijksdatum vastleggen. Veel trouwlocaties in Brabant hebben al ervaring met huwelijken en kunnen je adviseren en ondersteunen bij de organisatie van jullie grote dag. Ook zijn er verschillende trouwfotografen en andere leveranciers die jullie kunnen helpen om de dag vast te leggen en er een onvergetelijke ervaring van te maken.