Trouwfotograaf in Tilburg
voor spontane trouwreportages

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Tilburg die bij jullie past en die jullie wensen haarfijn aanvoelt. Je wilt een bijzondere trouwreportage waar je nu en ook later nog met plezier naar terug kijkt.
Onze enthousiaste trouwfotograaf uit is creatief, heeft oog voor details en heeft meer dan 15 jaar ervering.  Als je kiest voor ons dan maken wij van jullie mooiste dag de allermooiste trouwreportages.

Trouwgeluk fotografie en film 9.9 uit 81 ervaringen

Image

Ervaren trouwfotograaf met oog voor detail

Image

Alle trouwfoto's digitaal in hoge kwaliteit op USB stick

Image

Duidelijke afspraken, geen verassingen achteraf

Image

Vrijblijvende offerte voor jullie trouwreportage

Wat kost een trouwreportage?


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jullie trouwreportage of trouwfilm.

In de offerte nemen we al jullie wensen mee en geven we de prijs voor de trouwreportage. Deze ontvang je binnen een paar dagen per e-mail. 


Trouwfotograaf in Tilburg

Hoe kijk je later terug op de trouwdag en wat maakt voor jouw een trouwreportage bijzonder en uniek? Laat het moment vastleggen op een spontane en ongedwongen manier door een professional. Trouwfotograaf Vincent uit Vught maakt al ruim 15 jaar bruidsreportages. Hij is een beeldprofessional met oog voor detail. Vincent weet als geen ander de juiste sfeer te creëren en dit vast te leggen op een losse en journalistieke manier. Wij nemen verder alles uit handen zodat je volop kunt genieten van de trouwdag. Later als je het album doorbladerd dan zul je de trouwdag opnieuw beleven en opnieuw en opnieuw...

Iedere trouwdag is anders

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën over de trouwdag. Daarom is iedere bruidsreportage maatwerk. Als jullie interesse hebben in onze trouwfotograaf dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. We laten voorbeelden zien en nemen al jullie wensen door. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij 'trouwgeluk' dan regelen we alles tot in de puntjes. Jullie ontvangen een bevestiging en een overzicht van de gemaakte afspraken en wensen. Wij hebben heel veel bruiloften gefotografeerd in Tilburg. Dus mocht je nog vragen of tips nodig hebben, natuurlijk helpen wij je graag.

Trouwlocaties in Tilburg

Als u op zoek bent naar trouwlocaties in Tilburg, zijn er verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Hier zijn enkele suggesties van een trouwfotograaf:

 1. Auberge du Bonheur: Auberge du Bonheur is een romantisch hotel in Tilburg met een prachtige tuin en verschillende zalen voor uw trouwceremonie, receptie en feest.

 2. De Commanderie: De Commanderie is een historisch pand in het centrum van Tilburg met verschillende zalen voor uw trouwceremonie, receptie en feest.

 3. Het Ketelhuis: Het Ketelhuis is een voormalige fabriek in het Spoorpark in Tilburg die is omgebouwd tot een moderne evenementenlocatie. Het biedt verschillende zalen voor uw trouwceremonie, receptie en feest, en heeft een industriële uitstraling die perfect is voor een moderne bruiloft.

 4. Bij Peerke Donders: Informeel, stijlvol, ingetogen of juist groots, wij kijken samen naar jullie persoonlijke wensen om jullie dag perfect te maken.

Bij het kiezen van de juiste trouwlocatie in Tilburg is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren, het aantal gasten en het budget dat u beschikbaar heeft. Bezoek elke locatie persoonlijk en bespreek uw wensen en behoeften met het evenemententeam om de beste optie te kiezen.

Informatie bruiloft in Tilburg

Als u van plan bent om te trouwen in Tilburg, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden. Hieronder vindt u een overzicht van nuttige informatie over het trouwen in Tilburg:

 1. Trouwlocaties: Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende trouwlocaties in Tilburg waaruit u kunt kiezen. Naast de eerder genoemde locaties zijn er nog tal van andere mogelijkheden zoals het stadhuis van Tilburg, het Kasteel van Tilburg en het Natuurmuseum Brabant.

 2. Trouwambtenaar: U kunt ervoor kiezen om een trouwambtenaar van de gemeente Tilburg te selecteren voor uw ceremonie. Het is ook mogelijk om een externe trouwambtenaar zoals Pim de Laat van Cake 5 in te huren.

 3. Trouwdatum en tijdstip: U kunt een trouwdatum en tijdstip reserveren bij de gemeente Tilburg. Het is raadzaam om dit zo vroeg mogelijk te doen om te zorgen dat de gewenste datum beschikbaar is.

 4. Huwelijkse voorwaarden: Als u bepaalde zaken wilt vastleggen in huwelijkse voorwaarden, dan kunt u dit laten opstellen door een notaris.

 5. Getuigen: Bij een huwelijk zijn er minimaal twee en maximaal vier getuigen vereist. Deze getuigen moeten 18 jaar of ouder zijn en in staat zijn om te getuigen van de huwelijkssluiting.

 6. Kosten: De kosten voor het trouwen in Tilburg zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gekozen locatie en het aantal gasten. De tarieven voor de trouwlocaties en de kosten voor de huwelijksceremonie kunt u vinden op de website van de gemeente Tilburg.

 7. Huwelijksreis: Als u op zoek bent naar een mooie plek voor uw huwelijksreis, dan zijn er verschillende opties in de buurt van Tilburg, zoals de prachtige stad Den Bosch, de kustplaats Scheveningen of het romantische Brugge in België.

Hopelijk heeft deze informatie u geholpen bij het plannen van uw bruiloft in Tilburg. Vergeet niet om de gemeente Tilburg te raadplegen voor meer informatie en om de nodige stappen te zetten voor uw trouwdag.