Spontane trouwfotografie - Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Den Bosch

Fotograaf kiezen voor jullie trouwdag

Je bent op zoek naar de juiste trouwfotograaf voor jullie trouwreportage. Maar wat mag je allemaal van de fotograaf verwachten op jullie trouwdag?

Ontzorgen

Als bruidspaar willen jullie op de trouwdag vooral genieten. Een ervaren fotograaf acteert altijd op de achtergrond. Weet wat er gaat gebeuren en staat op het juiste moment klaar voor het maken van de mooiste trouwfoto’s.
Tijdens de fotosessie neemt de trouwfotograaf de regie, stelt jullie op je gemak en zorgt ervoor dat de fotosessie het leukste moment van jullie trouwdag wordt. Het moet tensotte geen geposeerde fotoshoot worden. De fotograaf creëert spontane, liefdevolle momenten en daar worden ook nog eens hele mooie foto’s van gemaakt.

Materiaal

Het is niet meer dan logisch, een trouwfotograaf heeft professionele apparatuur en natuurlijk een back-up set bij zich tijdens de trouwreportage. Maar dit geeft nog geen garantie voor mooie trouwfoto’s. Het is nog steeds de fotograaf die met zijn of haar creativiteit de mooiste trouwfoto’s moet maken. En niet één foto, maar een hele serie, over de hele dag en dat onder tijdsdruk tijdens verschillende omstandigheden. Dat vereist ervaring.

Duidelijke afspraken

Om te kijken of er een ‘klik’ heb je altijd een persoonlijk gesprek met de fotograaf. Afspraken, wensen, tijden en de uiteindelijke prijs worden vastgelegd en schriftelijk bevestigd. Zo voorkom je verassingen achteraf.
Informeer ook of de fotograaf een netwerk heeft met collega’s die eventueel als backup klaar kunnen staan. Het is ons nog nooit overkomen (afkloppen), maar wij hebben wel eens last-minute moeten invallen doordat een andere fotograaf door persoonlijke omstandigheden niet kon fotograferen.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een fotograaf

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Omdoen ringen bij bruid en bruid

Recente Blogs

 • Bruiloft op het Witte Kasteel Loon op Zand
  Een fotoverslag van de bruiloft van Ilse en Cas in het romantische Witte Kasteel te Loon op Zand. Deze schitterende trouwdag is vastgelegd door fotograaf Vincent van Trouwgeluk Fotografie. Links bruiloft Trouwfotograaf Het Witte Kasteel Loon op Zand Na een ontspannen ochtend bij B&B het voorhuis in Loon op Zand. waar de voorbereidingen van Ilse …
 • Trouwen op het strand in Vught bij de IJzeren Man
  Een fotoverslag van de bruiloft van Kaj & Juul in de Protestantse Kerk van Engelen en op het strand van de IJzerenman in Vught. Deze prachtige trouwdag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links bruiloft Trouwfotograaf IJM Strandpaviljoen IJzerenman Vught Kaj en Juul trouwen in de protestantse kerk van Engelen bij Den Bosch …
 • Trouwdag Aukje en Samir op Huize Bergen in Vught
  Een fotoverslag van de bruiloft van Aukje en Samir op landgoed Huize Bergen in Vught. Deze prachtige trouwdag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links trouwdag Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen Vught Aukje en Samir trouwden in de tuin van Landgoed Huize Bergen. Babs en taartenbakker Pim de Laat verzorgde op geheel eigen wijze …
 • Bruiloft Bas en Willemijn op Kasteel Henkenshage Sint Oederode
  Een uniek fotoverslag van de bruiloft van Bas en Willemijn op Kasteel Henkenshage in Sint Oederode. Deze sprookjesachtige dag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links trouwdag Trouwfotograaf Kasteel Henkenshage – Sint Oederode Bas en Willemijn hadden een prachtige trouwdag op het sprookjes achtige Kasteel Henkenshage in Sint Oederode in Noord Brabant. Na …
 • Bruiloft Lucas en Ankie door trouwfotograaf Vincent uit Vught
  De mooiste trouwfoto’s van Lucas en Ankie gemaakt tijdens hun winterbruiloft op Kasteel Maurick gemaakt door trouwfotograaf Vincent uit Vught.
 • Trouwfotografie Kees en Marieke in Brabant
  Kees en Marieke trouwden op Kasteel Maurick in Vught. Bekijk hier de mooiste foto’s van deze prachtige dag.
 • Trouwfotografie Thomas en Vivian uit Eindhoven
  Thomas en Vivian gaven elkaar het ja-woord op deze bijzondere buitenlocatie. De Trouwfotografie vond plaats op het landgoed van de Heische Hoeve in de omgeving van Eindhoven.
 • Bruiloft Marco en Kristy op Kasteel Maurick in Vught
  Marco en Kristy trouwden in de zomer van 2021 op het romantische kasteel Maurick in Vught nabij Den Bosch / Brabant.
 • Bruiloft op het strand van de IJzerenman in Vught
  Een bruiloft op het strand bij de IJzerenman in Vught.
 • Trouwen op het strand van Texel
  Ludo en Samara trouwden op een bijzondere plek waar ze al jaren samen naar toe gaan en waar al vele mooie herinneringen gemaakt zijn, het eiland Texel.
 • Kasteel bruiloft op kasteel Weijenburg in Echteld
  Menno en Daniela trouwen op het pitoreske Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfoto’s van deze kasteel bruiloft: fotograaf Vincent Rijkers
 • Trouwreportage Kevin en Lisette
  Kevin en Lisette kozen voor een trouwceremonie in de tuin van het prachtige Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Festival Bruiloft Erwin en Jessica in Brabant
  Een festival bruiloft midden in een van de mooiste natuurgebieden in Brabant. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Trouwfotografie Niels en Elke Klooster Bethlehem Haren – Oss
  Niels en Elke trouwden op een van Brabants mooiste trouwlocaties, Klooster Bethlehem in Haren. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Wat kost een trouwfotograaf
  Bruidsparen stellen vraag de vraag ‘wat kost een trouwfotograaf’? Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen die ieder verschillende prijzen hanteren. De prijs voor een trouwreportage is afhankelijk van een aantal factoren.

Comments 42

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Alles is duidelijk en goed geregeld. Het contact vooraf verliep soepel. Vincent is bij ons thuis geweest met voorbeeld boeken en wist ons direct te overtuigen van zijn fotografie kunsten. Wij hadden direct een goede klik met hem.

  Vincent is de hele dag bij ons geweest. In de ochtend zijn er foto’s gemaakt bij de mannen en daarna bij de bruid. Tijdens de foto’s op locatie is hij behulpzaam en je ziet dat hij enorm veel ervaring heeft met het fotograferen van huwelijken. Er was geen spanning maar een ontspannen, gezellige sfeer. Tijdens de trouwceremonie is hij ons niet opgevallen, maar zijn er wel volop trouwfoto’s gemaakt net als tijdens de aanvang van het diner en de feestavond. De foto’s zijn werkelijk prachtig! Het boek is echt een herbeleving van de dag.
  Ben je opzoek naar een goede, ervaren fotograaf met een enorm creatief vermogen dan is Vincent zeker een aanrader.

Geef een antwoord