Spontane trouwfotografie - Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Den Bosch

Fotograaf kiezen voor jullie trouwdag

Je bent op zoek naar de juiste trouwfotograaf voor jullie trouwreportage. Maar wat mag je allemaal van de fotograaf verwachten op jullie trouwdag?

Ontzorgen

Als bruidspaar willen jullie op de trouwdag vooral genieten. Een ervaren fotograaf acteert altijd op de achtergrond. Weet wat er gaat gebeuren en staat op het juiste moment klaar voor het maken van de mooiste trouwfoto’s.
Tijdens de fotosessie neemt de trouwfotograaf de regie, stelt jullie op je gemak en zorgt ervoor dat de fotosessie het leukste moment van jullie trouwdag wordt. Het moet tensotte geen geposeerde fotoshoot worden. De fotograaf creëert spontane, liefdevolle momenten en daar worden ook nog eens hele mooie foto’s van gemaakt.

Materiaal

Het is niet meer dan logisch, een trouwfotograaf heeft professionele apparatuur en natuurlijk een back-up set bij zich tijdens de trouwreportage. Maar dit geeft nog geen garantie voor mooie trouwfoto’s. Het is nog steeds de fotograaf die met zijn of haar creativiteit de mooiste trouwfoto’s moet maken. En niet één foto, maar een hele serie, over de hele dag en dat onder tijdsdruk tijdens verschillende omstandigheden. Dat vereist ervaring.

Duidelijke afspraken

Om te kijken of er een ‘klik’ heb je altijd een persoonlijk gesprek met de fotograaf. Afspraken, wensen, tijden en de uiteindelijke prijs worden vastgelegd en schriftelijk bevestigd. Zo voorkom je verassingen achteraf.
Informeer ook of de fotograaf een netwerk heeft met collega’s die eventueel als backup klaar kunnen staan. Het is ons nog nooit overkomen (afkloppen), maar wij hebben wel eens last-minute moeten invallen doordat een andere fotograaf door persoonlijke omstandigheden niet kon fotograferen.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een fotograaf

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Omdoen ringen bij bruid en bruid

Recente Blogs

Comments 22

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *