Trouwreportage Den Bosch centrum

Trouwen in Den Bosch

De Bourgondische, gastvrije, historische hoofdstad van Noord Brabant is een veel gekozen trouwlocatie. Trouwen in Den Bosch is populair. De gezellige sfeervolle binnenstad met daaromheen veel groen leent zich uitstekend voor de mooiste trouwfoto’s. Kies je voor een hippe urban locatie of kies je voor een trouwlocatie midden in de natuur, ook dan heeft Den Bosch veel te bieden.

Zeg ‘Ja’ op een van de vele mooie plekjes in Den Bosch

De stad is veelzijdig net als de vele verschillende trouwlocatie’s. Het historische stadhuis van ‘s-Hertogenbosch is een veel gekozen trouwlocatie net als trouwen in het Noord Brabants Museum met een grote klassieke trouwzaal.

In de omgeving van Den Bosch kun je trouwen op locatie’s midden in de natuur zoals Kasteel Maurick, Huize Bergen en Strandpaviljoen IJM bij de IJzerenman in Vught. Of in het stijlvolle Brasserie Fleurie in Rosmalen of Kasteel Meerwijk in Engelen.

Trouwfoto’s maken in Den Bosch

Er zijn zoveel verschillende mooie plekjes in Den Bosch en omgeving. Ik ben er geboren en getogen en ken ieder bijzondere foto spot van de stad. De klassieke sfeer in de binnenstad, een trendy setting zoals de Tramkade of in de natuur van Het Bossche Broek. Deze fotogenieke plekjes liggen allemaal heel dicht bij elkaar en zijn totaal verschillend.

Trouwfotograaf trouwfotografie
Foto gemaakt op Bastion Oranje aan de Zuidwal van Den Bosch.

Trouwlocaties in Den Bosch

In de omgeving, Engelen, Rosmalen en Vught

Trouwfoto gemaakt op de Tramkade Den Bosch
St Janskathedraal ‘s-Hertogenbosch

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Trouwfotograaf spontane trouwfoto in volkswagen busje
Op de dijk bij de Maas in Den Bosch

Recente Blogs

Comments 7

    1. Post
      Author

Geef een antwoord