Trouwreportage Den Bosch centrum

Trouwen in Den Bosch

De Bourgondische, gastvrije, historische hoofdstad van Noord Brabant is een veel gekozen trouwlocatie. Trouwen in Den Bosch is populair. De gezellige sfeervolle binnenstad met daaromheen veel groen leent zich uitstekend voor de mooiste trouwfoto’s. Kies je voor een hippe urban locatie of kies je voor een trouwlocatie midden in de natuur, ook dan heeft Den Bosch veel te bieden.

Zeg ‘Ja’ op een van de vele mooie plekjes in Den Bosch

De stad is veelzijdig net als de vele verschillende trouwlocatie’s. Het historische stadhuis van ‘s-Hertogenbosch is een veel gekozen trouwlocatie net als trouwen in het Noord Brabants Museum met een grote klassieke trouwzaal.

In de omgeving van Den Bosch kun je trouwen op locatie’s midden in de natuur zoals Kasteel Maurick, Huize Bergen en Strandpaviljoen IJM bij de IJzerenman in Vught. Of in het stijlvolle Brasserie Fleurie in Rosmalen of Kasteel Meerwijk in Engelen.

Trouwfoto’s maken in Den Bosch

Er zijn zoveel verschillende mooie plekjes in Den Bosch en omgeving. Ik ben er geboren en getogen en ken ieder bijzondere foto spot van de stad. De klassieke sfeer in de binnenstad, een trendy setting zoals de Tramkade of in de natuur van Het Bossche Broek. Deze fotogenieke plekjes liggen allemaal heel dicht bij elkaar en zijn totaal verschillend.

Trouwfotograaf trouwfotografie
Foto gemaakt op Bastion Oranje aan de Zuidwal van Den Bosch.

Trouwlocaties in Den Bosch

In de omgeving, Engelen, Rosmalen en Vught

Trouwfoto gemaakt op de Tramkade Den Bosch
St Janskathedraal ‘s-Hertogenbosch

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Trouwfotograaf spontane trouwfoto in volkswagen busje
Op de dijk bij de Maas in Den Bosch

Recente Blogs

 • Kasteel bruiloft op kasteel Weijenburg in Echteld
  Menno en Daniela trouwen op het pitoreske Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfoto’s van deze kasteel bruiloft: fotograaf Vincent Rijkers
 • Trouwreportage Kevin en Lisette
  Kevin en Lisette kozen voor een trouwceremonie in de tuin van het prachtige Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Festival Bruiloft Erwin en Jessica in Brabant
  Een festival bruiloft midden in een van de mooiste natuurgebieden in Brabant. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Trouwfotografie Niels en Elke Klooster Bethlehem Haren – Oss
  Niels en Elke trouwden op een van Brabants mooiste trouwlocaties, Klooster Bethlehem in Haren. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Wat kost een trouwfotograaf
  Bruidsparen stellen vraag de vraag ‘wat kost een trouwfotograaf’? Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen die ieder verschillende prijzen hanteren. De prijs voor een trouwreportage is afhankelijk van een aantal factoren.
 • Trouwfotografie Robert en Sapir in Den Bosch
  Een intieme bruiloft in Corona tijd. Robert en Sapir trouwden in augustus 2020 in het historische Stadhuis van ‘s-Hertogenbosch. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • 8 tips voor jullie trouwfoto’s
  Trouwfoto’s maken is toch wel een beetje spannend. Geen nood, met deze 8 trouwfoto tips weet je waar je aan toe bent en kijk je zeker met een grote glimlach terug naar jullie trouwfoto’s.
 • Trouwfotografen om te volgen op Instagram
  Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.
 • Trouwen en Corona, Jaap & Joyce geven elkaar het ja-woord
  Bijzonder is het wel, het ja-woord uitspreken in tijden dat de wereld stil ligt door corona. Jaap en Joyce konden niet anders dan trouwen in Corona tijd op 9 april 2020. Dus werd het hele programma aangepast.
 • Trouwen in Brabant
  Brabant heeft ongekend veel mogelijkheden om te trouwen zoals kastelen, landhuizen, historische gemeentehuizen en heel veel prachtige buitenlocaties. Daarom heb ik als trouwfotograaf een aantal verschillende plekken op een rijtje gezet. Iedere locatie heeft een eigen karakter en is altijd weer anders om te fotograferen.

Comments 7

  1. Post
   Author

Geef een antwoord