Spontane trouwfotografie - Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Den Bosch

Fotograaf kiezen voor jullie trouwdag

Je bent op zoek naar de juiste trouwfotograaf voor jullie trouwreportage. Maar wat mag je allemaal van de fotograaf verwachten op jullie trouwdag?

Ontzorgen

Als bruidspaar willen jullie op de trouwdag vooral genieten. Een ervaren fotograaf acteert altijd op de achtergrond. Weet wat er gaat gebeuren en staat op het juiste moment klaar voor het maken van de mooiste trouwfoto’s.
Tijdens de fotosessie neemt de trouwfotograaf de regie, stelt jullie op je gemak en zorgt ervoor dat de fotosessie het leukste moment van jullie trouwdag wordt. Het moet tensotte geen geposeerde fotoshoot worden. De fotograaf creëert spontane, liefdevolle momenten en daar worden ook nog eens hele mooie foto’s van gemaakt.

Materiaal

Het is niet meer dan logisch, een trouwfotograaf heeft professionele apparatuur en natuurlijk een back-up set bij zich tijdens de trouwreportage. Maar dit geeft nog geen garantie voor mooie trouwfoto’s. Het is nog steeds de fotograaf die met zijn of haar creativiteit de mooiste trouwfoto’s moet maken. En niet één foto, maar een hele serie, over de hele dag en dat onder tijdsdruk tijdens verschillende omstandigheden. Dat vereist ervaring.

Duidelijke afspraken

Om te kijken of er een ‘klik’ heb je altijd een persoonlijk gesprek met de fotograaf. Afspraken, wensen, tijden en de uiteindelijke prijs worden vastgelegd en schriftelijk bevestigd. Zo voorkom je verassingen achteraf.
Informeer ook of de fotograaf een netwerk heeft met collega’s die eventueel als backup klaar kunnen staan. Het is ons nog nooit overkomen (afkloppen), maar wij hebben wel eens last-minute moeten invallen doordat een andere fotograaf door persoonlijke omstandigheden niet kon fotograferen.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een fotograaf

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Omdoen ringen bij bruid en bruid

Recente Blogs

Comments 42

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Alles is duidelijk en goed geregeld. Het contact vooraf verliep soepel. Vincent is bij ons thuis geweest met voorbeeld boeken en wist ons direct te overtuigen van zijn fotografie kunsten. Wij hadden direct een goede klik met hem.

  Vincent is de hele dag bij ons geweest. In de ochtend zijn er foto’s gemaakt bij de mannen en daarna bij de bruid. Tijdens de foto’s op locatie is hij behulpzaam en je ziet dat hij enorm veel ervaring heeft met het fotograferen van huwelijken. Er was geen spanning maar een ontspannen, gezellige sfeer. Tijdens de trouwceremonie is hij ons niet opgevallen, maar zijn er wel volop trouwfoto’s gemaakt net als tijdens de aanvang van het diner en de feestavond. De foto’s zijn werkelijk prachtig! Het boek is echt een herbeleving van de dag.
  Ben je opzoek naar een goede, ervaren fotograaf met een enorm creatief vermogen dan is Vincent zeker een aanrader.

Geef een antwoord