Trouwen Corona trouwreportage - trouwfotograaf uit Vught / Den Bosch

Trouwen en Corona, Jaap & Joyce geven elkaar het ja-woord

Bijzonder is het wel, het ja-woord uitspreken in tijden dat de wereld stil ligt door corona. Jaap en Joyce konden niet anders dan trouwen in Corona tijd op 9 april 2020. Dus werd het hele programma aangepast. Bij de ceremonie mochten alleen de getuigen aanwezig zijn. De fotosessie heb ik als trouwfotograaf samen met het bruidspaar gedaan. Het vergt wel wat aanpassingen, met 1,5 meter afstand en een prachtige ondergaande zon zijn we met drieën trouwfoto’s gaan maken op de hei in Vught. Een klein feestje met familie en vrienden en nog meer fotomomentjes volgen later dit jaar.

Alle overige bruiloften van april en mei zijn allemaal verplaatst naar later dit jaar of 2021. Hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen we over een tijdje alsnog mooie trouwfoto’s maken. Hieronder alvast wat prachtige plaatjes van de bruidsreportage van Joyce en Jaap.

Fotolocatie en trouwlocatie’s

Meer over Trouwen Corona

Over Trouwgeluk

Spontane momenten, stijlvol vastgelegd. De allermooiste trouwreportages en trouwfilms. Altijd maatwerk, ieder bruidspaar heeft andere wensen. De trouwfotograaf is een specialist in spontane, stijlvolle, romantische fotografie. 
Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën als het gaat om een trouwreportage. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte op. Heb je verdere interesse, dan plannen we een kennismakingsgesprek in zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. Tegelijkertijd maken jullie alvast kennis met de trouwfotograaf, die vanaf dat moment ook jullie aanspreekpunt is. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij ‘trouwgeluk’ dan regelen we alles tot in de puntjes en bevestigen we de gemaakte afspraken via de e-mail. Wij hebben veel ervaringen met bruiloften, heb je nog vragen of tips nodig, je kunt het ons altijd vragen.

Recente Blogs

Comments 9

    1. Post
      Author
    1. Post
      Author

Geef een antwoord