Trouwen Corona trouwreportage - trouwfotograaf uit Vught / Den Bosch

Trouwen en Corona, Jaap & Joyce geven elkaar het ja-woord

Bijzonder is het wel, het ja-woord uitspreken in tijden dat de wereld stil ligt door corona. Jaap en Joyce konden niet anders dan trouwen in Corona tijd op 9 april 2020. Dus werd het hele programma aangepast. Bij de ceremonie mochten alleen de getuigen aanwezig zijn. De fotosessie heb ik als trouwfotograaf samen met het bruidspaar gedaan. Het vergt wel wat aanpassingen, met 1,5 meter afstand en een prachtige ondergaande zon zijn we met drieën trouwfoto’s gaan maken op de hei in Vught. Een klein feestje met familie en vrienden en nog meer fotomomentjes volgen later dit jaar.

Alle overige bruiloften van april en mei zijn allemaal verplaatst naar later dit jaar of 2021. Hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen we over een tijdje alsnog mooie trouwfoto’s maken. Hieronder alvast wat prachtige plaatjes van de bruidsreportage van Joyce en Jaap.

Fotolocatie en trouwlocatie’s

Meer over Trouwen Corona

Over Trouwgeluk

Spontane momenten, stijlvol vastgelegd. De allermooiste trouwreportages en trouwfilms. Altijd maatwerk, ieder bruidspaar heeft andere wensen. De trouwfotograaf is een specialist in spontane, stijlvolle, romantische fotografie. 
Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën als het gaat om een trouwreportage. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte op. Heb je verdere interesse, dan plannen we een kennismakingsgesprek in zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. Tegelijkertijd maken jullie alvast kennis met de trouwfotograaf, die vanaf dat moment ook jullie aanspreekpunt is. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij ‘trouwgeluk’ dan regelen we alles tot in de puntjes en bevestigen we de gemaakte afspraken via de e-mail. Wij hebben veel ervaringen met bruiloften, heb je nog vragen of tips nodig, je kunt het ons altijd vragen.

Recente Blogs

 • Kasteel bruiloft op kasteel Weijenburg in Echteld
  Menno en Daniela trouwen op het pitoreske Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfoto’s van deze kasteel bruiloft: fotograaf Vincent Rijkers
 • Trouwreportage Kevin en Lisette
  Kevin en Lisette kozen voor een trouwceremonie in de tuin van het prachtige Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Festival Bruiloft Erwin en Jessica in Brabant
  Een festival bruiloft midden in een van de mooiste natuurgebieden in Brabant. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Trouwfotografie Niels en Elke Klooster Bethlehem Haren – Oss
  Niels en Elke trouwden op een van Brabants mooiste trouwlocaties, Klooster Bethlehem in Haren. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Wat kost een trouwfotograaf
  Bruidsparen stellen vraag de vraag ‘wat kost een trouwfotograaf’? Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen die ieder verschillende prijzen hanteren. De prijs voor een trouwreportage is afhankelijk van een aantal factoren.
 • Trouwfotografie Robert en Sapir in Den Bosch
  Een intieme bruiloft in Corona tijd. Robert en Sapir trouwden in augustus 2020 in het historische Stadhuis van ‘s-Hertogenbosch. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • 8 tips voor jullie trouwfoto’s
  Trouwfoto’s maken is toch wel een beetje spannend. Geen nood, met deze 8 trouwfoto tips weet je waar je aan toe bent en kijk je zeker met een grote glimlach terug naar jullie trouwfoto’s.
 • Trouwfotografen om te volgen op Instagram
  Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.
 • Trouwen en Corona, Jaap & Joyce geven elkaar het ja-woord
  Bijzonder is het wel, het ja-woord uitspreken in tijden dat de wereld stil ligt door corona. Jaap en Joyce konden niet anders dan trouwen in Corona tijd op 9 april 2020. Dus werd het hele programma aangepast.
 • Trouwen in Brabant
  Brabant heeft ongekend veel mogelijkheden om te trouwen zoals kastelen, landhuizen, historische gemeentehuizen en heel veel prachtige buitenlocaties. Daarom heb ik als trouwfotograaf een aantal verschillende plekken op een rijtje gezet. Iedere locatie heeft een eigen karakter en is altijd weer anders om te fotograferen.

Comments 9

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord