Trouwreportage Nathalie en Michel Gemeentehuis Den Bosch - trouwfotograaf Vincent Rijkers

Trouwen in Brabant

Brabant heeft ongekend veel mogelijkheden om te trouwen zoals kastelen, landhuizen, historische gemeentehuizen en heel veel prachtige buitenlocaties. Daarom heb ik als trouwfotograaf een aantal verschillende plekken op een rijtje gezet. Iedere locatie heeft een eigen karakter en is altijd weer anders om te fotograferen.

Trouw op een van de vele mooie plekjes in Brabant

Brabant heeft een schat aan landhuizen en kastelen waar je kunt trouwen. Wat dacht je van het historische Kasteel Maurick in Vught, het intieme Kasteel Henkenshage in Sint-Oederode of om te trouwen in het klassieke Kasteel Geldrop?

Stijlvolle landhuizen met heel veel groen zijn er volop, zoals Landgoed Wolfslaar in Breda of Huize Bergen in Vught.

Bijzonder trouwen kun je in een orangerie op een wijn boerderij Domaine D’heerstaayen in Strijbeek. Je komt direct in Franse sferen. Of in een oud klooster zoals Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss).

Je kunt in Brabant zelfs trouwen aan het water op het strand, zoals bij Beachclub Sunrise Best of aan de IJzerenman in Vught bij Strandhuys IJM.

Uiteraard kun je ook trouwen op een van de vele gemeentehuizen van Brabant in o.a. Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Breda of in het autentieke Raadhuis Leeuwenstein in Vught,

Trouwreportage Land van Ooit Drunen

Trouwfoto’s maken op de meest bijzondere plekjes van Brabant

Er zijn zoveel verschillende mooie plekjes in Brabant. Denk aan heide, bossen, hippe urban locaties, historische dorpen en steden. Daarom een short-list met fotogenieke trouwfoto hotspots.

Er zijn zoveel meer trouwfoto hotspots in Brabant. Als trouwfotograaf informeer ik jullie hier graag over.

Trouwreportage zandverstuiving Rosmalen
Spontane fotografie tijdens bruidsreportage. Fotograaf Vincent Rijkers
Trouwceremonie bij Kasteel Maurick in Vught

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Recente blogs

Comments 3

    1. Post
      Author

Geef een antwoord