7 trouwfotografen om te volgen op Instagram

Trouwfotografen om te volgen op Instagram

Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.

Jordan Voth Photography

@jordanvoth

Jordan Voth is gevestigd in Seattle en vangt de magie van de Pacific Northwest als geen ander. Volg daarom de stoere koppels die niet bang zijn om hun voeten nat te maken of bergen te beklimmen voor het perfecte trouwfoto.

Dit bericht bekijken op Instagram

😍😍😍

Een bericht gedeeld door Jordan Voth (@jordanvoth) op

Liezel Volschenk Photography

@thatlieze

Liezel’s was voorheen assistent van een professionele reis fotograaf. Na jaren lang rondreizen besloot ze een volgende stap te maken. Nu werkt ze al een tijdje als trouwfotograaf. Liezel fotografeert inmiddels de rauwe en ook emotioneel momenten van een trouwdag. Bijvoorbeeld wanneer een bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet.

π‰π‚πœπ₯𝐒𝐜𝐀 π–πžπππ’π§π  𝐏𝐑𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐩𝐑𝐲

@jcclick

Je hoeft maar één blik te werpen op het werk van JCclick om te weten dat ze een passie heeft voor mensen en fotografie. Met warme en natuurlijke fotografie en ook een geheel eigen kleurgebruik.

Erich McVey

@erichmcvey

Erich is een hele goede trouwfotograaf en cinematic filmmaker. Hij heeft veel liefde voor camera’s en werkt met naturel licht. Daarmee creΓ«ert hij ongelofelijke scenes. Daarnaast gebruikt hij geen overdreven kleur filters. Maar houd hij van natuurlijke kleuren.

India Earl Photography

@indiaearl

Een avontuurlijke en bohemian stijl trouwfotografie. Iedere afzonderlijke foto roept een krachtig en ook een warm gevoel op. Daarnaast houd de fotograaf van warme kleur filters die helemaal tot hun recht komen in de ruwe en rotsachtige omgeving van Utah.

Dit bericht bekijken op Instagram

First dance at golden hour on top of a mountain ✨

Een bericht gedeeld door India Earl (@indiaearl) op

Beeldbureau Trouwgeluk

@trouwgeluk

Heel veel warme en spontane momenten en altijd op een stijlvolle manier gefotografeerd. Het is fotografie met een journalistieke inslag waardoor het geen gemaakte foto’s worden. Ook tijd de foto’s spontaan en tijdloos. Daarom staat ook Trouwgeluk ook in dit rijtje.

Morvi Images India Weddingphotographer

@morviimages

Hier komt cultuur echt tot leven. Mede de kleurrijke en vrolijke beelden maken het een het tot een uniek schouwspel. Daarom kijk ik graag naar deze ‘India Wedding Photography’.

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Al deze fotografen inoveren en maken trouwfoto’s voor nu en later. Ze zijn daarom een voorbeeld voor vele waar ook ter wereld hun werkgebied is. Trouwfotografie draait al jaren niet meer alleen om de techniek. Nu de camera’s verbeterd zijn en in de toekomst alleen maar beter gaan worden moeten fotografen zich gaan onderscheiden met een bijzonder en tijdloos beeld.

Tegenwoordig moet een fotograaf meer in huis hebben dan technische kennis. Je moet ook met mensen kunnen omgaan. Daarnaast moet je de juiste sfeer weten vast te leggen en moet je zelf ook continue leren en innoveren.

Recente blogs

 • Kasteel bruiloft op kasteel Weijenburg in Echteld
  Menno en Daniela trouwen op het pitoreske Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfoto’s van deze kasteel bruiloft: fotograaf Vincent Rijkers
 • Trouwreportage Kevin en Lisette
  Kevin en Lisette kozen voor een trouwceremonie in de tuin van het prachtige Kasteel Wijenburg in Echteld. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Festival Bruiloft Erwin en Jessica in Brabant
  Een festival bruiloft midden in een van de mooiste natuurgebieden in Brabant. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Trouwfotografie Niels en Elke Klooster Bethlehem Haren – Oss
  Niels en Elke trouwden op een van Brabants mooiste trouwlocaties, Klooster Bethlehem in Haren. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • Wat kost een trouwfotograaf
  Bruidsparen stellen vraag de vraag ‘wat kost een trouwfotograaf’? Wanneer je gaat zoeken op internet kom je veel trouwfotografen tegen die ieder verschillende prijzen hanteren. De prijs voor een trouwreportage is afhankelijk van een aantal factoren.
 • Trouwfotografie Robert en Sapir in Den Bosch
  Een intieme bruiloft in Corona tijd. Robert en Sapir trouwden in augustus 2020 in het historische Stadhuis van ‘s-Hertogenbosch. Trouwfotografie Vincent Rijkers
 • 8 tips voor jullie trouwfoto’s
  Trouwfoto’s maken is toch wel een beetje spannend. Geen nood, met deze 8 trouwfoto tips weet je waar je aan toe bent en kijk je zeker met een grote glimlach terug naar jullie trouwfoto’s.
 • Trouwfotografen om te volgen op Instagram
  Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.
 • Trouwen en Corona, Jaap & Joyce geven elkaar het ja-woord
  Bijzonder is het wel, het ja-woord uitspreken in tijden dat de wereld stil ligt door corona. Jaap en Joyce konden niet anders dan trouwen in Corona tijd op 9 april 2020. Dus werd het hele programma aangepast.
 • Trouwen in Brabant
  Brabant heeft ongekend veel mogelijkheden om te trouwen zoals kastelen, landhuizen, historische gemeentehuizen en heel veel prachtige buitenlocaties. Daarom heb ik als trouwfotograaf een aantal verschillende plekken op een rijtje gezet. Iedere locatie heeft een eigen karakter en is altijd weer anders om te fotograferen.

Comments 12

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord