7 trouwfotografen om te volgen op Instagram

Trouwfotografen om te volgen op Instagram

Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.

Jordan Voth Photography

@jordanvoth

Jordan Voth is gevestigd in Seattle en vangt de magie van de Pacific Northwest als geen ander. Volg daarom de stoere koppels die niet bang zijn om hun voeten nat te maken of bergen te beklimmen voor het perfecte trouwfoto.

Dit bericht bekijken op Instagram

???

Een bericht gedeeld door Jordan Voth (@jordanvoth) op

Liezel Volschenk Photography

@thatlieze

Liezel’s was voorheen assistent van een professionele reis fotograaf. Na jaren lang rondreizen besloot ze een volgende stap te maken. Nu werkt ze al een tijdje als trouwfotograaf. Liezel fotografeert inmiddels de rauwe en ook emotioneel momenten van een trouwdag. Bijvoorbeeld wanneer een bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet.

??????? ??????? ???????????

@jcclick

Je hoeft maar één blik te werpen op het werk van JCclick om te weten dat ze een passie heeft voor mensen en fotografie. Met warme en natuurlijke fotografie en ook een geheel eigen kleurgebruik.

Erich McVey

@erichmcvey

Erich is een hele goede trouwfotograaf en cinematic filmmaker. Hij heeft veel liefde voor camera’s en werkt met naturel licht. Daarmee creëert hij ongelofelijke scenes. Daarnaast gebruikt hij geen overdreven kleur filters. Maar houd hij van natuurlijke kleuren.

India Earl Photography

@indiaearl

Een avontuurlijke en bohemian stijl trouwfotografie. Iedere afzonderlijke foto roept een krachtig en ook een warm gevoel op. Daarnaast houd de fotograaf van warme kleur filters die helemaal tot hun recht komen in de ruwe en rotsachtige omgeving van Utah.

Dit bericht bekijken op Instagram

First dance at golden hour on top of a mountain ✨

Een bericht gedeeld door India Earl (@indiaearl) op

Beeldbureau Trouwgeluk

@trouwgeluk

Heel veel warme en spontane momenten en altijd op een stijlvolle manier gefotografeerd. Het is fotografie met een journalistieke inslag waardoor het geen gemaakte foto’s worden. Ook tijd de foto’s spontaan en tijdloos. Daarom staat ook Trouwgeluk ook in dit rijtje.

Morvi Images India Weddingphotographer

@morviimages

Hier komt cultuur echt tot leven. Mede de kleurrijke en vrolijke beelden maken het een het tot een uniek schouwspel. Daarom kijk ik graag naar deze ‘India Wedding Photography’.

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Al deze fotografen inoveren en maken trouwfoto’s voor nu en later. Ze zijn daarom een voorbeeld voor vele waar ook ter wereld hun werkgebied is. Trouwfotografie draait al jaren niet meer alleen om de techniek. Nu de camera’s verbeterd zijn en in de toekomst alleen maar beter gaan worden moeten fotografen zich gaan onderscheiden met een bijzonder en tijdloos beeld.

Tegenwoordig moet een fotograaf meer in huis hebben dan technische kennis. Je moet ook met mensen kunnen omgaan. Daarnaast moet je de juiste sfeer weten vast te leggen en moet je zelf ook continue leren en innoveren.

Recente blogs

 • Bruiloft op het Witte Kasteel Loon op Zand
  Een fotoverslag van de bruiloft van Ilse en Cas in het romantische Witte Kasteel te Loon op Zand. Deze schitterende trouwdag is vastgelegd door fotograaf Vincent van Trouwgeluk Fotografie. Links bruiloft Trouwfotograaf Het Witte Kasteel Loon op Zand Na een ontspannen ochtend bij B&B het voorhuis in Loon op Zand. waar de voorbereidingen van Ilse …
 • Trouwen op het strand in Vught bij de IJzeren Man
  Een fotoverslag van de bruiloft van Kaj & Juul in de Protestantse Kerk van Engelen en op het strand van de IJzerenman in Vught. Deze prachtige trouwdag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links bruiloft Trouwfotograaf IJM Strandpaviljoen IJzerenman Vught Kaj en Juul trouwen in de protestantse kerk van Engelen bij Den Bosch …
 • Trouwdag Aukje en Samir op Huize Bergen in Vught
  Een fotoverslag van de bruiloft van Aukje en Samir op landgoed Huize Bergen in Vught. Deze prachtige trouwdag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links trouwdag Trouwfotograaf Landgoed Huize Bergen Vught Aukje en Samir trouwden in de tuin van Landgoed Huize Bergen. Babs en taartenbakker Pim de Laat verzorgde op geheel eigen wijze …
 • Bruiloft Bas en Willemijn op Kasteel Henkenshage Sint Oederode
  Een uniek fotoverslag van de bruiloft van Bas en Willemijn op Kasteel Henkenshage in Sint Oederode. Deze sprookjesachtige dag is vastgelegd door Trouwfotograaf Vincent Rijkers uit Vught. Links trouwdag Trouwfotograaf Kasteel Henkenshage – Sint Oederode Bas en Willemijn hadden een prachtige trouwdag op het sprookjes achtige Kasteel Henkenshage in Sint Oederode in Noord Brabant. Na …
 • Bruiloft Lucas en Ankie door trouwfotograaf Vincent uit Vught
  De mooiste trouwfoto’s van Lucas en Ankie gemaakt tijdens hun winterbruiloft op Kasteel Maurick gemaakt door trouwfotograaf Vincent uit Vught.
 • Trouwfotografie Kees en Marieke in Brabant
  Kees en Marieke trouwden op Kasteel Maurick in Vught. Bekijk hier de mooiste foto’s van deze prachtige dag.
 • Trouwfotografie Thomas en Vivian uit Eindhoven
  Thomas en Vivian gaven elkaar het ja-woord op deze bijzondere buitenlocatie. De Trouwfotografie vond plaats op het landgoed van de Heische Hoeve in de omgeving van Eindhoven.
 • Bruiloft Marco en Kristy op Kasteel Maurick in Vught
  Marco en Kristy trouwden in de zomer van 2021 op het romantische kasteel Maurick in Vught nabij Den Bosch / Brabant.
 • Bruiloft op het strand van de IJzerenman in Vught
  Een bruiloft op het strand bij de IJzerenman in Vught.
 • Trouwen op het strand van Texel
  Ludo en Samara trouwden op een bijzondere plek waar ze al jaren samen naar toe gaan en waar al vele mooie herinneringen gemaakt zijn, het eiland Texel.

Comments 12

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord