7 trouwfotografen om te volgen op Instagram

Trouwfotografen om te volgen op Instagram

Er zijn inmiddels duizenden trouwfotografen actief op Instagram. Daarom heb ik een klein overzicht gemaakt van mijn favorieten fotografen op Instagram.

Jordan Voth Photography

@jordanvoth

Jordan Voth is gevestigd in Seattle en vangt de magie van de Pacific Northwest als geen ander. Volg daarom de stoere koppels die niet bang zijn om hun voeten nat te maken of bergen te beklimmen voor het perfecte trouwfoto.

Dit bericht bekijken op Instagram

???

Een bericht gedeeld door Jordan Voth (@jordanvoth) op

Liezel Volschenk Photography

@thatlieze

Liezel’s was voorheen assistent van een professionele reis fotograaf. Na jaren lang rondreizen besloot ze een volgende stap te maken. Nu werkt ze al een tijdje als trouwfotograaf. Liezel fotografeert inmiddels de rauwe en ook emotioneel momenten van een trouwdag. Bijvoorbeeld wanneer een bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet.

??????? ??????? ???????????

@jcclick

Je hoeft maar één blik te werpen op het werk van JCclick om te weten dat ze een passie heeft voor mensen en fotografie. Met warme en natuurlijke fotografie en ook een geheel eigen kleurgebruik.

Erich McVey

@erichmcvey

Erich is een hele goede trouwfotograaf en cinematic filmmaker. Hij heeft veel liefde voor camera’s en werkt met naturel licht. Daarmee creëert hij ongelofelijke scenes. Daarnaast gebruikt hij geen overdreven kleur filters. Maar houd hij van natuurlijke kleuren.

India Earl Photography

@indiaearl

Een avontuurlijke en bohemian stijl trouwfotografie. Iedere afzonderlijke foto roept een krachtig en ook een warm gevoel op. Daarnaast houd de fotograaf van warme kleur filters die helemaal tot hun recht komen in de ruwe en rotsachtige omgeving van Utah.

Dit bericht bekijken op Instagram

First dance at golden hour on top of a mountain ✨

Een bericht gedeeld door India Earl (@indiaearl) op

Beeldbureau Trouwgeluk

@trouwgeluk

Heel veel warme en spontane momenten en altijd op een stijlvolle manier gefotografeerd. Het is fotografie met een journalistieke inslag waardoor het geen gemaakte foto’s worden. Ook tijd de foto’s spontaan en tijdloos. Daarom staat ook Trouwgeluk ook in dit rijtje.

Morvi Images India Weddingphotographer

@morviimages

Hier komt cultuur echt tot leven. Mede de kleurrijke en vrolijke beelden maken het een het tot een uniek schouwspel. Daarom kijk ik graag naar deze ‘India Wedding Photography’.

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Al deze fotografen inoveren en maken trouwfoto’s voor nu en later. Ze zijn daarom een voorbeeld voor vele waar ook ter wereld hun werkgebied is. Trouwfotografie draait al jaren niet meer alleen om de techniek. Nu de camera’s verbeterd zijn en in de toekomst alleen maar beter gaan worden moeten fotografen zich gaan onderscheiden met een bijzonder en tijdloos beeld.

Tegenwoordig moet een fotograaf meer in huis hebben dan technische kennis. Je moet ook met mensen kunnen omgaan. Daarnaast moet je de juiste sfeer weten vast te leggen en moet je zelf ook continue leren en innoveren.

Recente blogs

Comments 12

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een antwoord