Passionele trouwfoto

Trouwreportage Karel in Suzanne in Den Bosch

De mooiste foto’s van de kleine winter trouwreportage van Karel en Suzanne gemaakt in Den Bosch, fotograaf Vincent Rijkers

Trouwlocatie’s en fotolocatie

Trouwreportage Den Bosch

Suzanne en Karel trouwden klein, op het gemeentehuis van Den Bosch. Een uitgebreide trouwreportage was niet nodig. We hebben korte fotosessie gehouden op de zuidwal bij Bastion Oranje. Het is dicht bij de stad en je kijkt er mooi uit over Het Bossche Broek.

Hoe kijken jullie terug op de trouwdag? Wat maakt voor jullie een trouwreportage uniek? Het moment vastleggen, spontaan en ongedwongen. Dat is ‘trouwgeluk’ in de meest pure vorm. Wij zijn beeldprofessionals met oog voor detail die de juiste sfeer weten vast te leggen op een journalistieke manier. Je wordt gefotografeerd en op je mooist vastgelegd zonder dat je daar bewust mee bezig bent tijdens de trouwdag. Jullie genieten volop van je mooiste dag en wij zorgen voor die tastbare herinnering. Iedere keer als je de trouwfoto’s doorbladerd beleef je de bruiloft opnieuw en opnieuw en opnieuw…

Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën als het gaat om een trouwreportage. Daarom plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in zodat we al jullie wensen door kunnen nemen. Tegelijkertijd maken jullie alvast kennis met de trouwfotograaf, die vanaf dat moment ook jullie aanspreekpunt is. Als jullie na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben bij ‘trouwgeluk’ dan regelen we alles tot in de puntjes en bevestigen we de gemaakte afspraken via de e-mail. Wij hebben veel ervaringen met bruiloften, heb je nog vragen of tips nodig, je kunt het ons altijd vragen.

Meer van Beeldbureau Trouwgeluk

Recente Blogs

Comments 4

  1. Wat een prachtige foto’s van een winterse bruiloft. Wij kijken uit naar onze trouwdag, dan komt Vincent ons fotograferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *